Too many wires

Post Reply
ankit
Posts: 4
Joined: November 24th, 2012, 5:03 pm

Re: Too many wires

Post by ankit » November 30th, 2012, 5:35 pm

ara wrote:I don't understand..


Can you find any other broadband without any wires??

here , for me i use only 1 plug for normal connection...
1. one wire comming from upstairs to inside the home.
2. that wire is connected to plug & small modem
3. Moden to my PC..

ONLY ONE WIRE :P


for more that one connect you have to add only one addition router with one plug point..


NO OTHER INTERNET PROVIDER CAN MAKE BETTER CONNECTION & SERVICE THAN TIKONA !



Regards,
Aravind,
fan of tikona !
Ha ha...

anyways, this was only a casual suggestion. I have no problem with them too.

ara
Posts: 12
Joined: November 17th, 2012, 6:01 pm

Re: Too many wires

Post by ara » November 29th, 2012, 1:31 pm

I don't understand..


Can you find any other broadband without any wires??

here , for me i use only 1 plug for normal connection...
1. one wire comming from upstairs to inside the home.
2. that wire is connected to plug & small modem
3. Moden to my PC..

ONLY ONE WIRE :P


for more that one connect you have to add only one addition router with one plug point..


NO OTHER INTERNET PROVIDER CAN MAKE BETTER CONNECTION & SERVICE THAN TIKONA !



Regards,
Aravind,
fan of tikona !

ankit
Posts: 4
Joined: November 24th, 2012, 5:03 pm

Too many wires

Post by ankit » November 24th, 2012, 5:29 pm

I don't have idea which technology Tikona is using, but here are my 2 paise for improvements ;)

There are too many wires.
1. A device in my balcony + a long wire coming from there to...
2. A power device + a cable going from there to my wireless modem...
3. Charger for Modem + Charger for Power device...
(and because of 2 chargers, I have to get a multiplug)

That's almost 6 pieces for an internet connection. It feel too cluttered up. Can I see any hope that this will improve in near future? :geek:

Post Reply