WiFi not working after 1st use. Login screen don't appear

Re: WiFi not working after 1st use. Login screen don't appea

Postby TikonaCare » October 9th, 2018, 3:58 pm

Hello! We understand from our backend that your issue has been resolved. Do let us know if we can help you in any other way. We are Happy to Assist you.
TikonaCare
 
Posts: 60927
Joined: November 16th, 2012, 5:09 pm

Re: WiFi not working after 1st use. Login screen don't appea

Postby TikonaCare » October 8th, 2018, 5:59 pm

Dear Subscriber,

Greetings from Tikona.

We thank you for choosing Tikona.

With regards to your concern, we have arranged an Engineer at your premises and will get back to you soon with the resolution.

We thank you for your association with Tikona and we look forward to have a long term association with you.

Regards,
Tikona Care
TikonaCare
 
Posts: 60927
Joined: November 16th, 2012, 5:09 pm

Re: WiFi not working after 1st use. Login screen don't appea

Postby TikonaCare » October 8th, 2018, 3:33 pm

We’ve received your details and someone from our team will reach out to you.Thank you for your patience!
TikonaCare
 
Posts: 60927
Joined: November 16th, 2012, 5:09 pm

WiFi not working after 1st use. Login screen don't appear

Postby girishgade » October 7th, 2018, 9:55 pm

Hello, I'm unable connect from a week or only after first use. Not getting login page i.e. 1.254.254.254
Please help.
girishgade
 
Posts: 1
Joined: October 7th, 2018, 9:46 pm


Return to Grievances & Resolutions

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] and 10 guests