DIGISOL DG-H R3400 (VW Ver. C

Post Reply
TikonaCare
Posts: 64921
Joined: November 16th, 2012, 5:09 pm
Contact:

Re: DIGISOL DG-H R3400 (VW Ver. C

Post by TikonaCare » January 28th, 2016, 3:00 pm

Dear Kishan,

Greetings from Tikona.

We thank you for your appreciation and we will extend the same to the concern department.

We also take this opportunity to inform you about our recently launched social media channels - Facebook, YouTube, LinkedIn, Slideshare & Blog pages. We request you to visit us on these pages.

Blogs: http://blog.tikona.in

Facebook: https://www.facebook.com/TikonaIndia

Slideshare: http://www.slideshare.net/TikonaIndia

YouTube: http://www.youtube.com/TikonaIndia

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/tikona- ... s_biz_home

Regards,
Tikona Care

Kishan Krishnan
Posts: 6
Joined: January 26th, 2016, 2:51 pm
Tikona User ID: 1267943903

Re: DIGISOL DG-H R3400 (VW Ver. C

Post by Kishan Krishnan » January 26th, 2016, 3:39 pm

Thank you so much for sharing this.

TikonaCare
Posts: 64921
Joined: November 16th, 2012, 5:09 pm
Contact:

Re: DIGISOL DG-H R3400 (VW Ver. C

Post by TikonaCare » July 28th, 2015, 9:05 pm

Dear Mr. Sachin,

Greetings from Tikona.

With regards to your request, your router has been configured on call.

You may also check the detailed explanation on buying, installing and configuring Home Wi-Fi Router on our forum link viewtopic.php?f=62&t=127526.

For any further issues/queries, please contact us on our toll free number 1-800 209 4276.

Regards,
Tikona Care

DSB_Tikona
Posts: 1
Joined: July 26th, 2015, 11:29 am
Tikona User ID: 1112666888

DIGISOL DG-H R3400 (VW Ver. C

Post by DSB_Tikona » July 26th, 2015, 11:45 am

Dear Sir,

Can I use DIGISOL DG-H R3400 (VW Ver. C1) with Tikona Broadband. any additional information require for setup ?

Post Reply