Regarding Static IP

Post Reply
Naomaruta
Posts: 1
Joined: August 23rd, 2015, 2:09 pm
Tikona User ID: 2147483647

Re: Regarding Static IP

Post by Naomaruta » August 23rd, 2015, 2:31 pm

:D :D :D :D 8-) 8-)

amogh
Posts: 2
Joined: January 3rd, 2015, 12:26 pm
Tikona User ID: 1111429863

Regarding Static IP

Post by amogh » April 14th, 2015, 6:10 am

digvijaykrtiwari wrote:Hello All,
I have 699 plan from Tikona . can I get static IP ?
As far as I know you static IP doesn't have anything to do with your plan so yeah you can have Static IP even if you have low pack :D

I know that this question is old but this reply is for people who will have this question in future

:!: UPDATE: Lock this thread
ImagePro User

TikonaCare
Posts: 64446
Joined: November 16th, 2012, 5:09 pm
Contact:

Re: Regarding Static IP

Post by TikonaCare » May 28th, 2014, 3:44 pm

Dear Mr. Kumar,

Greetings from Tikona.

Static IP can be configured against your account and for activating Static IP you need to make annual rental payment of Rs. 1685 (1500 + Tax). Static IP is auto renewable service and billed in advance for a year.

We request you to contact us on our customer care toll free number once you make the payment for Static IP, in order to activate the same.

Regards,
Tikona Care.

digvijaykrtiwari
Posts: 1
Joined: May 25th, 2014, 2:14 pm
Tikona User ID: 1109660390

Regarding Static IP

Post by digvijaykrtiwari » May 25th, 2014, 2:21 pm

Hello All,
I have 699 plan from Tikona . can I get static IP ?

Post Reply